Week van de vrijwilliger.

02/03/2020 Kris Van Geert

BEDANKT VOETBALVRIJWILLIGERS!

Van 29 februari tot 8 maart schenken we EXTRA aandacht aan onze moedige voetbalvrijwilligers tijdens de 34ste editie van de week van de vrijwilliger. 

Elke dag opnieuw staan de voetbalvrijwilligers klaar om hun geliefde voetbalclub te helpen met de dagdagelijkse werking. Ze staan in voor terreinverzorging, wassen de truitjes, houden de kantine open, poetsen de kleedkamers en ze doen nog veel meer. Bovendien doen ze dat allemaal onbezoldigd. Man, vrouw, jong, oud,… Allemaal staan ze met veel passie en heel hun hart klaar om zich in te zetten voor de sport waar we allemaal zo van houden!

Voetbal Vlaanderen roept iedereen dan ook op om zijn vrijwilligers extra te bedanken tijdens deze week. Zorg ervoor dat deze mensen weten dat ze echt geapprecieerd worden en dat zij weten dat ze onmisbaar zijn voor jouw club, want zij zijn de bouwstenen van een voetbalclub.

Maak daarom zeker ook beelden en deel ervaringen van jouw favoriete vrijwilligers, en deel deze openbaar met de hashtags #vrijwilligersweek en #daarisem op sociale media. Toon de buitenwereld hoe jouw club zijn favoriete vrijwilligers in de bloemetjes zet. Voetbal Vlaanderen doet alvast mee.

Hou tijdens deze week zeker onze sociale media en onze website in de gaten, misschien verschijnt jouw favoriete vrijwilliger er wel op! Het belangrijkste is dat het werk van de vrijwilligers gerespecteerd wordt…… Want zonder hen, geen voetbal! #daarisem

 

Over SKVO

Clubnaam
FC SKV Overmere
Clubkleuren
Geel-Blauw
Stamnummer
3878
Gerechtigde Correspondent
André Baeyens
Kattebroeckstraat 19
9290 Overmere
0496 06 89 04
andre.baeyens1@telenet.be
Contactadres Jeugd
Sven De Doncker
0478 81 19 04
sven_dedoncker@skvovermere.be
Hoofdterrein
Baron Thibautstraat 38b
9290 Overmere
09 367 83 34

2017 FC SKV Overmere. door Phyxin.